Kylmälaitteiden huollot ammattitaidolla Turun seudulla

Tilaa huolto!

Turun Kylmätekniikka Oy tarjoaa nopeat ja joustavat kylmälaitteiden huollot Turun seudulla. Huollamme lähes kaikenlaisen kylmätekniikan aina lämpöpumpuista kylmiöihin, ja palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä pitkällä kokemuksella. Huoltopäivystyksemme palvelee tarvittaessa vuorokauden ympäri kiireisissä huolto- ja korjaustarpeissa.

Huoltopalveluihimme kuuluvat:

  • Huoltopäivystys 24/7

  • Erilaisten kylmälaitteiden korjaukset

  • NIBE-pumppujen huollot – olemme valtuutettu NIBE-huoltaja

  • Muiden lämpöpumppujen korjaukset ja huollot

  • Nestekaasujärjestelmien huollot.

Jos haluat lisätietoa huoltopalveluista, ota rohkeasti yhteyttä!

Joustavat huoltopalvelut kellon ympäri

Huoltopalvelumme pelaa vuorokauden ja viikon ympäri. Jos kylmälaitteistosi pettää, voit tarvittaessa hälyttää meidät apuun mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Vuodesta 1994 palvellut yrityksemme hoitaa huollot ja korjaukset pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella.

 

Yritykset ja taloyhtiöt voivat tilata meiltä säännölliset huoltopalvelut erilaisille kylmälaitteille ja -järjestelmille. Säännöllinen huolto ja ylläpito pidentää laitteiden ikää, ja samalla varmistat, ettet maksa turhan pitkää penniä toimimattomasta kylmätekniikasta. Pyydä tarjous huoltosopimuksesta!

Lue teollisuuden kylmälaitteista

Huolehdi säännöllisistä huolloista

Kylmälaitteiden huoltotarpeet ja huoltoihin liittyvät lakisääteiset velvoitteet voivat tulla monelle kylmälaitteiden käyttäjälle yllätyksenä. Pahimmassa tapauksessa kylmälaitetta käytetään tarkastamatta niin kauan, kun se hoitaa tarvittavan viilennyksen – välittämättä laitteen vahingollisuudesta ympäristölle tai siitä, kuinka paljon energiaa se kuluttaa.

 

Pidä huolta kylmälaitteesi turvallisuudesta ja energiatehokkuudesta hoitamalla seuraavat velvoitteet:

 

Hoida vuosittainen vuototarkastus

Kaikki yli 3 kiloa CFC- tai HCFC-kylmäainetta sisältävät kylmälaitteet on tarkastettava vuotojen varalta vähintään kerran vuodessa (valtioneuvoston asetus 1187/2001). Näitä kylmäaineita ovat muun muassa R22, R12 ja R502. Vuototarkastukset ovat pakollisia myös uusimmille HFC-kylmälaitteille. Vuototarkastuksen tekeminen on kylmälaitteen omistajan tai haltijan vastuulla, ja sen saa tehdä vain kylmäalan ammattilainen.

 

Pidä huoltopäiväkirjaa

Kylmälaitteista, joissa on yli 3 kiloa CFC- tai HCFC-kylmäainetta, on pidettävä huoltopäiväkirjaa, johon merkitään kaikki huoltotoimenpiteet.