Kätevät kylmälaitteet veneisiin Turun seudulla

Ota yhteyttä

Toimivat kylmälaitteet, kuten jääkaappi ja ilmastointi, tekevät veneilystä entistäkin toimivampaa ja mukavampaa. Turun Kylmätekniikka Oy myy, toimittaa ja asentaa erilaiset kylmälaitteet veneisiin asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan Turun seudulla. Kaikki laitteemme ovat ympäristöystävällisiä, turvallisia ja energiatehokkaita.

Purjeveneiden ja moottoriveneiden pentterien kylmälaitteiden asennustarve on kasvanut viime vuosina huimasti. Palvelemme mielellämme veneilijöitä esimerkiksi Turun saaristossa ja lähialueilla ja toteutamme heidän toiveensa erilaisista kylmälaitteista. Kysy rohkeasti tarjous asennuksista!

Myös kylmälaitteiden huollot veneisiin

Hoidamme myös veneiden jääkaappien, ilmastointien ja muiden mahdollisten kylmälaitteiden huollot Turun seudulla. Jos sinulla on jo toimiva kylmälaite, joka temppuilee, laitamme sen kuntoon.

 

Tarvittaessa löydät uudet nykyaikaiset ja energiatehokkaat jääkaappi- ja ilmastointivaihtoehdot veneisiin meidän kauttamme. Muista, että tarjoamme tehokkaat ilmastoinnit myös mökeille.

Tarjontaamme kuuluvat:

  • Veneiden jääkaapit ja boksit

  • Veneiden pakastekaapit ja boksit

  • Ilmastoinnit veneisiin ja mökeille

  • Nestekaasujärjestelmät

  • Laadukkaat Dometic-venetuotteet

  • Veneiden 12 V -järjestelmät

  • Huollot erilaisille veneiden kylmälaitteille.

Tutustu referensseihimme

Kylmälaiteratkaisut ja ilmastoinnit kaikenkokoisiin veneisiin

Jos haluat parantaa veneesi varustelua ja tehdä purjehdus- tai muista veneretkistä entistäkin mukavampia ja antoisampia, ota meihin yhteyttä. Esittelemme mielellämme vaihtoehtoja veneiden kylmälaitteisiin aina jääkaapeista ja pakastimista erilaisiin ilmastointivaihtoehtoihin. Löydämme sopivan laitteen jokaiseen veneeseen koosta ja mallista riippumatta.

Mikäli kesän veneilykausi siintää jo näköpiirissä, ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin, niin ehdimme hoitaa erilaiset asennustyöt ennen vesille suuntaamista. Olemme palvelleet asiakkaita Turun seudulla kylmätekniikan saralla jo lähes 30 vuotta, ja veneilijät kuuluvat uskolliseen asiakaskuntaamme. Kysy rohkeasti lisää ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.