Ilmalämpöpumppu asennettuna Turussa, Raisiossa ja Naantalissa

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Turun Kylmätekniikka Oy toimittaa ja asentaa laadukkaat lämpöpumput Turun seudulla. Vuonna 1994 perustettu, kylmätekniikkaan erikoistunut yrityksemme auttaa sinua valitsemaan oikean lämpöpumpun kotisi tai yrityksesi tarpeisiin. Vaihdamme halutessasi esimerkiksi öljylämmitysjärjestelmän energiatehokkaaseen lämpöpumppuun.

Saat kauttamme erilaiset lämpöpumput aina ilmalämpöpumpuista maalämpöpumppuihin, vesi-ilmalämpöpumppuihin ja poistoilmalämpöpumppuihin. Autamme oikean laitteen valinnassa ja asennamme laitteen toimintakuntoon. Teemme yhteistyötä laadukkaan pohjoismaisen NIBE-lämmitysjärjestelmämerkin kanssa ja hoidamme muun muassa merkin pumppujen takuuhäiriötarkastukset ja asiakaskorjaukset. Saat kauttamme luotettavasti myös muiden lämpöpumppumerkkien huollot.

Vesi-ilmalämpöpumput

Vesi-ilmalämpöpumppu on toimintaperiaatteeltaan samankaltainen kuin ilmalämpöpumppu. Erona on, että lämpöenergia siirtyy ilman sijaan veteen, ja laitteella onkin mahdollista lämmittää käyttövesi. Sisäilman viilentämisessä vesi-ilmalämpöpumppu ei ole kuitenkaan yhtä kätevä kuin tavallinen ilmalämpöpumppu.

 

Muiden lämpöpumppujen tavoin myös vesi-ilmalämpöpumppu voi tarjota merkittäviä säästöjä sähkölaskussa. Se sopii hyvin esimerkiksi öljylämmityksen rinnalle toiseksi lämmitysjärjestelmäksi – tai sillä voi korvata lämmitysjärjestelmän täysin.

Lue lisää NIBE:n mallivalikoimasta »

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas tapa viilentää ja lämmittää kiinteistö. Suosiotaan kasvattavat ilmalämpöpumput ovat helppoja ja nopeita asentaa, kun asialla on kylmätekniikan asiantuntija.

 

Autamme oikean pumpun ja sen sijoituspaikan valinnassa, sillä sijainti on tärkeä asia pumpun toiminnalle: viileän tai lämpimän ilman on päästävä leviämään huoneeseen tai huoneistoon esteettä. Ilmalämpöpumppu toimii hyvin myös lisälämmönlähteenä ja kesän kuumimpien kuukausien viilentäjänä.

 

Hoidamme myös ilmalämpöpumppujen ja muiden lämpöpumppujen huollot kaikille merkeille – kysy lisää!

Lue lisää huolloista