Kylmälaitteen huolto Turussa, Raisiossa ja Naantalissa

Ota yhteyttä

Turun Kylmätekniikka Oy toimittaa teollisuuden kylmälaitteet Turun seudulla toimivien yritysten tarpeisiin. Tuotamme räätälöityä, yksilöllistä kylmätekniikkaa teollisuusalan yrityksille. Suunnittelemme kylmäkoneistot toiminnan, tilojen ja tarpeiden pohjalta ja valmistamme laitteet alusta loppuun.

Pidämme huolen, että teollisuuden kylmälaitteet ovat kustannustehokkaita sekä ympäristö- ja käyttäjäystävällisiä. Palvelemme avaimet käteen -periaatteella – hoidamme kylmälaitteiden suunnittelun, toteutuksen sekä dokumentoinnin.

Tilaa meiltä kokonaisvaltaiset järjestelmät tai yksittäiset kylmälaitteet, kuten kylmätunnelit tai kylmähuoneet. Suunnittelemme lisäksi lihan ja kalan jalostus- ja käsittelylaitokset (tuotantotilat 7–10 °C), varastot (0°C) ja pakastevarastot (jopa -25°C). Kysy rohkeasti lisää!

Laadukkaat pakaste- ja kylmähuoneet teollisuudelle ja taloyhtiöille

Toimitamme ja asennamme pakaste- ja kylmähuoneiden sekä pakaste- ja kylmävarastojen kylmätekniset ratkaisut omavalvontajärjestelmineen yrityksesi tiloihin. Valikoimaamme kuuluvat sekä kotimaiset elementtihuoneet että itse kylmäkoneet. Pakkaskoneet joko valmistamme itse tai käytämme laadukkaaksi todettua valmistajaa. Räätälöimme kylmä- ja pakastevarastot sekä -huoneet toiveidesi mukaan.

 

Palvelemme yritysten ohella myös taloyhtiöitä, ja meillä onkin pitkä historia taloyhtiöiden kylmätekniikan päivittämisessä. Saneeraamme taloyhtiöiden kylmätilojen kylmätekniikan ja vaihdamme ikääntyneet laitteet uusiin, tehokkaampiin ja energiataloudellisempiin ratkaisuihin. Saat meiltä myös vuosihuoltosopimukset taloyhtiön kylmäkoneiden ylläpitoon.

Tutustu kylmälaitehuoltoihin

Tuotantotilojen tehokas jäähdytys

Meillä on vankka kokemus elintarvikevarastojen ja tuotantotilojen jäähdytyksestä. Tarjoamme erilaisiin tarpeisiin sopivia, hygieenisiä jäähdytysratkaisuja, jotka suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden pohjalta.

 

Nykyaikainen, energiatehokas jäähdytysjärjestelmä tuo yrityksellesi selkeää säästöä. Sähkölaskut pienenevät, ja vanhan järjestelmän vaihtaminen uuteen maksaakin itsensä takaisin yleensä noin 2–3 vuodessa.

 

Jäähdytysjärjestelmien ohella tarjoamme kattavat yritysten ja kotitalouksien maalämpöratkaisut huoltoineen. Maalämpöpumpun etuna on ilmainen jäähdytys – kysy tästä rohkeasti lisää!

Kotimaiset konepukit

Valmistamme korkealaatuiset konepukit itse alusta loppuun asti, sillä näin takaamme tuotteillemme korkeatasoisen laadunvalvonnan. Kotimaiset konepukkimme kestävät taatusti pitkään. Standardikokoinen konepukki ei välttämättä sovi kaikkiin kohteisiin, joten valmistamme konepukit asiakkaiden kriteerien pohjalta. Pyydä rohkeasti ilmainen tarjous!

 

Palveluidemme lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet, joten älä epäröi kertoa meille lisää toiveistasi – toteutamme kylmäjärjestelmät joustavasti ja luotettavasti.

Tutustu kylmälaitteisiimme